”Smutsiga ord” under sex?

Var kommer tanken eller impulsen från att använda svordomar och ”smutsiga” uttryck och ord under intima stunder ? Förmodligen från pornografi. Men vad är det som är så upphetsande om det för män?
Vid sidan om högljudda stön är kanske detta erotiska uttryckssätt det mest upphetsande faktorn.

Män generellt gillar starka och tunga ord, kvinnor däremot som från deras barndom och deras uppfostran ofta inte använder svordomar och grova ord och har även för sig att dessa talesätt inte ska användas utav dem. Detta är såklart upp till dem hur de känner för det. Det finns inget fel med det tanksättet lika mycket som det inte finns något problem med att ibland använda dessa ord i samband med sex. Man behöver givetvis inte använda hur grova ord som helst, och som tur är så finns det många termer att benämna till exempel även manliga könsorgan.

Om du känner för att använda dem så kan du testa dig fram genom att använda grova ord och begrepp stegvis då detta kan öka stämningen för båda och dessutom är det en av de bästa komplimangerna en man kan få av sin partner genom att de uttrycker hur bra de är i sängen. Detta är en självförtroende doping som är högst rekommenderat att använda med män som har lågt självförtroende. Med enkla steg som detta kan det bli möjligt att undgå erektions problem. Att titta på bästa gratis porrvideon kan också lösa upp stämningen.

Hur ska man använda dessa termer?

Det viktigaste är att känna varandra. Att veta vad som är lämpligt för den andra och vad som inte längre är det då en oskyldig mening kan leda till en förstörd stämning och konflikt. Om du inte vet var gränsen går är det bäst att fråga för att undvika eventuella missförstånd!

Smutsiga ord, sex, porr, orgasm

Nu är vi frame vid vår nästa punkt, vilket är kommunikation. Kommunikation är nyckeln till allt. Så många konflikter och missförstånd hade kunnat vara undgängliga om man bara delade med sina tankar med andra. I början kan det lite pinsamt, absolut, men i längden är det den bästa lösningen och alla kommer att må bättre av det.

Sammanfattat så är det okej att använda dessa ord och begrepp då det kan vara upphetsande för många och det kan vara bra att prova ut nya saker i sovrumet som man tidigare inte vågade. Det kan verkligen ta akten och stämningen till en helt annan och bättre nivå.

Det viktigaste av allt är alltså KOMMUNIKATION! I förväg, i efterhand, och emellertid. Detta är hemligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s